Huttopia Senonches

Huttopia Senonches

Huttopia Senonches
senonches@huttopia.com
0033 (0) 237 378 140
Etang de Badouleau 28250 *Senonches (Eure-et-Loire) Centre
www.huttopia.com

Frankrijk

In het centrum van Frankrijk, op slechts 150 kilometer ten zuidwesten van Parijs ligt het stadje Senonches in het Regionale Natuurpark Perche. Huttopia Senonches is een compleet ecologisch terrein van tien hectare waar u midden in een bos aan een prachtig meer kunt genieten van uw kampeervakantie. Het is een rustig terrein, ideaal voor families met kinderen.

Huttopia Senonches is voorzien van 126 ruime kampeerplaatsen, sommige van meer dan 300 m2. Caravans en campers zijn ook welkom. Of heeft u liever één van die unieke huuraccommodaties? Het terrein is voorzien van een chloorvrij natuurzwembad en heeft bivaks om te barbecuen. De openbare ruimte is gezellig en warm en kijkt direct uit op het meer van Badouleau. Het geheel uit hout opgetrokken restaurant is in het hoogseizoen en in de weekends geopend. In het hoogseizoen kunt u meedoen aan verschillende activiteiten gericht op de natuur en cultuur zoals avondvoorstellingen, verhaalsessies, openluchtcinema of een plaatselijke muziekgroep.

In het natuurpark zijn verschillende routes voor de hele familie uitgestippeld die u te voet, te paard of met de fiets kunt gaan verkennen. Senonches is een charmant stadje met een klein middeleeuws kasteel en een kerk uit de 12e eeuw met een opvallende, zogenaamde Graubünderstoren. Op 44 kilometer ligt de hoofdstad van deze regio, Chartres. Deze stad geniet wereldfaam vanwege haar imponerende kathedraal, de gebrandschilderde ramen met het Chartreslicht en de Sancta Camisa.

 

Accommodatie

Ook Groener op reis? Vergelijk de mogelijkheden, bereken en compenseer de CO2-uitstoot van jouw reis gemakkelijk via GreenSeat.com

Reactie toevoegen