Areias do Seixo

Areias do Seixo

Areias do Seixo
info@areiasdoseixo.com
+351 261 936 340
Praceta do Atlântico Póvoa de Penafirme 2560-046 A-dos-Cunhados Torres Vedras
www.areiasdoseixo.com

Portugal

Areias do seixo is een charmant hotel op een uur afstand van Lissabon dat intimiteit en authenticiteit combineert met luxe. De kamers zijn stuk voor stuk anders, maar erg sfeervol ingericht. Die van ons met een hangende design open haard, een houten hemelbed en grote schuifpui naar de grote tuin, waarachter de duinen liggen.

 In de gigantische badkamer kun je onder de regendouche gaan staan, maar het in de vloer verzonken bad is nog  verleidelijker. Eigenlijk wil je hier niet je kamer uit. Het is dat je hier overdag heerlijk in de duinen loopt, aan het zwembad ligt, een uurtje de Spa bezoekt en aan het einde van de dag wordt uitgenodigd voor een glas wijn rond het open vuur. 

Terwijl eigenaar Goncalo de gepofte kastanjes uit het vuur haalt zingt en speelt zijn vrouw Marta gitaar. ’s Avonds eet je in ongedwongen sfeer in het kleurrijke restaurant mooie verse vis, biologisch vlees en groente uit eigen kas.  

Bijna alle elementen in het hotel zijn van hout, steen of een ander natuurlijk materiaal, wat het hotel een warme uitstraling geeft. Goncalo en Marta proberen alles zoveel mogelijk in harmonie met de natuur te doen, "want dat is ook de manier waarop wij leven." Zo kun je in de entree van het hotel zien hoeveel energie er in het hotel verbruikt wordt en hoeveel er wordt opgewekt. Dit hotel is perfect voor een romantisch weekend met z'n tweeën, kinderen zijn alleen welkom in de bijgelegen apartementen.

Absoluut een van mijn favoriete hotels! 


Accommodatie

Ook Groener op reis? Vergelijk de mogelijkheden, bereken en compenseer de CO2-uitstoot van jouw reis gemakkelijk via GreenSeat.com

Reactie toevoegen